> Доброго дня!!!! Допоможіть будь ласка знайти курсову роботу на тему: Розвиток ресторанно-готельної галузі в Україні та у світі. Дякую!!!
1.
Як побудований ресторанний бізнес [Текст] // Галицькі контракти. – 2007. – №49. – С. 54-56.
2.
64
Р43
Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць. – К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2002. – 170с.
3.
Амброзевич, Т. Класифікація збутової діяльності в ресторанному господарстві та формування стандартів [Текст] / Т. Амброзевич // Вісник Київського національного торговельно-економічного університету. – 2008. – №4. – С. 70-79.
4.
338.48
А87
Архіпов, В.В. Організація ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. / В. В. Архіпов. – 2-ге вид., перероб. та доп. – К. : ЦУЛ, 2010. – 280с.
5.
64
А87
Архіпов, В.В. Ресторанна справа : асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Текст] : навч. посіб. / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. – 2-ге вид. – К. : ЦУЛ, 2008. – 384с. – [Рекомендовано МОН України].
6.
Ахмедов, Н.А. Маркетинг ресторанных услуг [Текст] / Н. А. Ахмедов, П. Б. Карпушенко // Маркетинг в России и за рубежом. – 2004. – №3. – С. 41-51. – [Маркетинг в непроизводственной сфере].
7.
657
Б91
Бургонова, Г.Н. Гостиничный и туристический бизнес [Текст] : учеб. пособ. / Г. Н. Бургонова, Н. А. Каморджанова. – М. : Финансы и статистика, 2000. – 352с.
8.
Васильева, Н. КРЕМнистый путь [Текст] / Н. Васильева // Бизнес. – 2007. – №21. – С. 129-133. – [Ресторанный бизнес. Кафе-кондитеркие].
9.
Гамоля, Н. Апетитний бізнес [Текст] / Н. Гамоля // Галицькі контракти. – 2004. – №7. – С. 34-35. – [Ресторанний бізнес ].
10.
Дубодєлова, А.В. Система управління якістю готельних послуг: методологічні аспекти [Текст] / А. В. Дубодєлова // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2008. – №18 (611). – С. 130-134.
11.
338.48
З-91
Зубар, Н.М. Логістика у ресторанному бізнесі [Текст] : навч. посіб / Н. М. Зубар, М. Ю. Григорак. – К. : ЦУЛ, 2010. – 312с.
12.
Колесник, Ю. Пражская история [Текст] / Ю. Колесник // Управление компанией (укр.изд.). – 2008. – №3. – С. 28-32. – [Опыт выхода на зарубежный ресторанный рынок].
13.
Крапива, С. Вместо жительства [Текст] / С. Крапива // Бизнес. – 2006. – №7. – С. 92-95. – [Гостиничный бизнес].
14.
Мазараки, А. Тенденції розвитку ресторанного господарства в Україні [Текст] / А. Мазараки, Г. П`ятницька // Вісник Київського національного торговельно-економічного університету. – 2004. – №2. – С. 5-15.
15.
Мунін, Г. Перспективи розвитку готельного бізнесу в Києві [Текст] / Г. Мунін // Економіст. – 2001. – №1. – С.62-64.
16.
338.46
Ф84
Франчайзинг у готельно-ресторанному бізнесі [Текст] : навч. посіб. / Г. Б. Мунін, Ю. О. Карягін, А. С. Артеменко, Ю. В. Кошиль за ред.: Л.С. Трофименко, О.О. Гаца. – К. : Кондор, 2008. – 370с. – [Затверджено МОН України].
17.
338.46
М50
Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу [Текст] : навч. посіб. / Г. Б. Мунін, Ю. О. Карягін, Х. Й. Роглєв, С. І. Руденко під заг. ред.: М.М. Поплавського, О.О. Гаца. – К. : Кондор, 2008. – 460с. – [Затверджено МОН України].
18.
338.46
Н59
Нечаюк, Л.І. Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент [Текст] : навч. посіб. / Л. І. Нечаюк, Н. О. Нечаюк. – К. : ЦНЛ, 2006. – 348с. – [Рекомендовано МОН України].
19.
Опанащук, Ю. Методичні засади дослідження якості готельних послуг [Текст] / Ю. Опанащук // Підприємництво, господарство і право. – 2008. – №10. – С. 180-181.
20.
П`ятницька, Г. Розвиток підприємництва в ресторанному господарстві України [Текст] / Г. П`ятницька // Вісник Київського національного торговельно-економічного університету. – 2007. – №4. – С. 80-89.
21.
П`ятницька, Г. Сучасні проблеми інноваційного розвитку ресторанного господарства України [Текст] / Г. П`ятницька, О. Григоренко // Вісник Київського національного торговельно-економічного університету. – 2005. – №1. – С. 5-12.
22.
П`ятницька, Н. Моделювання оцінки конкурентоспроможності ресторанів [Текст] / Н. П`ятницька, А. Расулова // Вісник Київського національного торговельно-економічного університету. – 2006. – №6. – С. 28-33.
23.
Пашкеев, С. Кухонный бизнес [Текст] / С. Пашкеев // Бизнес. – 2007. – №1-2. – С. 84-87. – [Первая хозяйка Америки Марта Стюарт (ресторанный бизнес)].
24.
Підлипний, Ю. Аналіз ключових компетенцій у готельному бізнесі [Текст] / Ю. Підлипний, Р. Підлипна // Вісник Київського національного торговельно-економічного університету. – 2007. – №2. – С. 48-52.
25.
Попова, О. Низкие истины [Текст] / О. Попова // Бизнес. – 2007. – №50. – С. 157-160. – [Ресторанный бизнес].
26.
Попова, О. Высотная болезнь [Текст] / О. Попова // Бизнес. – 2008. – №10. – С. 122-123. – [Ресторанный рынок].
27.
Попова, О. All exclusive [Текст] / О. Попова // Бизнес. – 2008. – №10. – C. 124-126. – [Элитные рестораны].
28.
Савченко, Т. Ефективність реінжинірингу бізнес-процесів закладів ресторанного бізнесу [Текст] / Т. Савченко // Вісник Київського національного торговельно-економічного університету. – 2007. – №2. – С. 43-47.
29.
Столярчук, П. Експертно-соціологічна оцінка якості послуг закладів ресторанного господарства [Текст] / П. Столярчук, Н. Сусол, Л. Сопільник // Вимірювальна техніка та метрологія. – 2007. – №67. – С. 123-129.
30.
Сусол, Н. Ресторанні послуги: структура факторів якості [Текст] / Н. Сусол // Стандартизація сертифікація якість. – 2005. – №4. – С. 63-66.
31.
Сушальська, Т. Кейтеринг: нові можливості ресторанного бізнесу [Текст] / Т. Сушальська // Бухгалтерія. – 2008. – №21. – С. 47-51. – [Виїзне ресторанне обслуговування].
32.
Сушальська, Т. Піцу замовляли? (продаж ресторанної продукції з доставкою додому) [Текст] / Т. Сушальська // Бухгалтерія. – 2010. – №27. – С. 60-61.
33.
Сырчина, М. Ресторанное отрочество [Текст] / М. Сырчина // Компаньон. – 2005. – №47. – С. 16-19. – [Ресторанный бизнес в Украине].
34.
Тупкало, В. Стратегія розвитку готельного бізнесу в Україні [Текст] / В. Тупкало, Г. Вітавська // Економіка та держава. – 2007. – №4. – С. 43-44.
35.
Уніят, А. Перспективи розвитку ринку готельних послуг в Україні: світовий досвід та вітчизняна практика [Текст] / А. Уніят, О. Альховіцька // Вісник Тернопільської академії народного господарства. – 2005. – №5-2. – С. 257-265.
Додатково радимо Вам звернутись до БД “Електронний каталог” на сайті НБ ХНУ- рубрика “Готельний бізнес,” ``Ресторанний бізнес``
|
|