> Удосконалення ЗЕД підприємства харчової промисловості.Дякую
1.
Антонюк, П.О. Збереження експортного продовольчого потенціалу України [Текст] / П. О. Антонюк // Економіка АПК. – 2002. – №1. – С. 110-113. – [зовнішньоекономічна діяльність ].
2.
Березовський, В. Фінансовий механізм регулювання експортно-імпортних операцій із сільськогосподарською продукцією [Текст] / В. Березовський // Економіка АПК. – 2008. – №1. – С. 94-100.
3.
Бірюк, О. Ефективність інструментів реалізації стратегії експортоорієнтованих підприємств: головні суперечності та загрози [Текст] / О. Бірюк // Ринок цінних паперів України. – 2009. – №3-4. – С. 53-60.
4.
Губенко, В.І. Стан і проблеми забезпечення розвитку виробництва та експорту продукції АПК в умовах СОТ [Текст] / В. І. Губенко // Економіка АПК. – 2008. – №5. – С. 70-73.
5.
Ільчук, М.М. Зовнішня діяльність України на ринку молочної продукції [Текст] / М. М. Ільчук // Економіка АПК. – 2003. – №9. – С. 90-97.
6.
Карпенко, М. Конкурентоспроможність і експорт молочної продукції в Україні [Текст] / М. Карпенко // Економіка АПК. – 2006. – №11. – С. 98-102.
7.
Клімова, І. Економічний механізм регулювання експорту сільськогосподарської продукції [Текст] / І. Клімова // Економіка АПК. – 2007. – №12. – С. 127-132.
8.
Мороз, С.В. Сучасні тенденції розвитку харчової промисловості [Текст] / С. В. Мороз, Т. П. Руда // Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки. – 2007. – №6,Т.2. – С. 105-108. – [В статті основну увагу приділено проблемам розвитку харчової промисловості в умовах становлення ринкових відносин в Україні. Досліджено основні показники ефективності розвитку харчової промисловості, принципи створення ресурсного потенціалу. Проаналізовано розвиток даної галузі у 2007 році, оцінено її експортний потенціал та зміни у територіальному розвитку.].
9.
Мудрак, Р. Розширення експортних можливостей: зовнішньоторговельні вигоди та внутрішні продовольчі ризики [Текст] / Р. Мудрак // Економіка АПК. – 2008. – №4. – С. 122-127.
10.
Писаренко, В. Розвиток експорту плодоовочевої консервної продукції з України [Текст] / В. Писаренко, В. Даниленко // Економіка АПК. – 2007. – №12. – С. 118-121.
11.
Рульєв, В. Імпорт та експорт плодоягідної продукції в Україні [Текст] / В. Рульєв // Економіка та підприємництвоДержава та регіони. – 2007. – №5. – С. 87-91.
12.
Савчук, О.А. До питання підвищення експортного потенціалу молочної галузі [Текст] / О. А. Савчук, А. І. Пляскіна // Вісник Хмельницького національного університету.Економічні науки. – 2006. – №1,Т.2. – С. 165-169. – [Розглянуто стан, проблеми і перспективи розвитку харчової промисловості на прикладі молочної
галузі. Дана загальна характеристика експортного потенціалу молочної галузі. Проаналізовано ключові
фактори для досягнення конкурентних переваг на міжнародному ринку відносно окремих суб’єктів
господарювання. Обґрунтована актуальність використання підходу, розробленого у напрямках підвищення
експортного потенціалу молочної галузі, а саме: дотримання стратегії низьких витрат. Дано пропозиції щодо
поліпшення експорту молочної галузі.].
13.
Тибінь, А. Сутність і класифікація економічного ризику в зовнішньоекономічній діяльності підприємств [Текст] / А. Тибінь, І. Вербицька // Економіка АПК. – 2010. – №1. – С. 138-142.
14.
Ткаченко, В. Доминирующие факторы эффективности внешнеэкономической деятельности предприятий АПК регионов [Текст] / В. Ткаченко, Н. Шашло // Економіка АПК. – 2009. – №8. – С. 19-28.
Додатково радимо переглянути журнали "Харчова і переробна промисловість"(8-й поверх бібліотеки ХНУ). |
|