> Цукрова промисловість України, її значення та особливості розвитку і розміщення.
1.
664
40
Системи технологій в харчовій промисловості [Текст] : Тези лекцій та завдання до виконання контрольної роботи для студентів спец. "Менеджмент організацій" і "Маркетинг" / Уклад. А.К.Кармаліта. – Хмельницький : ТУП, 2001. – 63с.
2.
Буряко-цукровий комплекс: проблеми накопичуються [Текст] // Харчова і переробна промисловість. – 2005. – №5. – С. 4-5.
3.
Анцишкін, І. Сніданок з історією [Текст] / І. Анцишкін // Наука і суспільство. – 2004. – №3-4. – С.43-46. – [Про цукор, молоко, сіль.].
4.
Британська, Н.Н. Інноваційно-інвестиційний розвиток як фактор підвищення конкурентоздатності бурякоцукрової галузі [Текст] / Н. Н. Британська // Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки. – 2007. – №2. – С. 44-48.
5.
664
Г75
Грабовецький, Б.Є. Теорія і практика прогнозування в управлінні сучасним виробництвом: бурякоцукровий комплекс [Текст] : Монографія / Б. Є. Грабовецький. – Вінниця : Універсум -Вінниця, 2002. – 264с. – [Вінницький державний технічний університет].
6.
62
З-41
Збожна, О.М. Основи технології [Текст] : навч. посібник / О. М. Збожна. – Тернопіль : Карт-бланш, 2006. – 486с. –
7.
Олійник, А.П. Фінансові аспекти вирощування цукрових буряків в господарствах населення [Текст] / А. П. Олійник, І. В. Свиноус // Вісник Хмельницького національного університету.Економічні науки. – 2005. – №2,Т.2. – С. 91-93.
8.
Степаненко, С.І. Проблеми регулювання цукрової галузі [Текст] / С. І. Степаненко // Агроінком. – 2002. – №1-3. – С. 59-61.
9.
Ткаченко, Н. Шляхи подолання кризових явищ у цукровій промисловості [Текст] / Н. Ткаченко, О. Ткаченко // Економіка АПК. – 2009. – №8. – С. 46-49.
10.
Точкова, О. Реологічні властивості поліцукридів [Текст] / О. Точкова // Харчова і переробна промисловість. – 2005. – №6. – С. 22-23.
11.
Українець, А.І. Інноваційні перспективи цукрової галузі та їх наукове забезпечення [Текст] / А. І. Українець // Харчова і переробна промисловість. – 2005. – №6. – С. 7-9.
12.
Фотченко, В. Вихід цукру можна збільшити [Текст] / В. Фотченко, Р. Івашиненко // Харчова і переробна промисловість. – 2009. – №4-5. – С. 14-15.
13.
Хомічак, Л. Передові технології виробництва цукру [Текст] / Л. Хомічак, С. Василенко, А. Українець // Харчова і переробна промисловість. – 2007. – №4. – С. 20-22.
14.
Чупахіна, В. Цукрове виробництво : контроль, облік [Текст] / В. Чупахіна // Харчова і переробна промисловість. – 2007. – №3. – С. 4-5.
15.
Штанько, О. Біодобавки з меляси [Текст] / О. Штанько, Л. Солодко, Г. Сімахіна // Харчова і переробна промисловість. – 2007. – №1. – С. 19-20.
http://ukrexport.gov.ua/ukr/economica/ukr/160.htmlУкраїна. Цукрова промисловість
http://www.lytvyn-v.org.ua/history_of_ukraine/index.php?article=ch4_r6_p2Цукрова революція в Надніпряеській Україні-перший акт промислового перевороту
http://www.lib.ua-ru.net/inode/28283.html
Автореферат диссертации Історичні умови становлення та розвиток цукрової промисловості в Україні (ХІХ - початок ХХ ст.) 2006 год
http://politiko.com.ua/blogpost16516Цукрова промисловість
Додатково радимо Вам звернутись до БД “Електронний каталог”на сайті НБ ХНУ- рубрика “Цукрова промисловість.”
|
|