Відповідь на запитання

Кількість запитів: 1

> Допоможіть знайти літературу на таку тему "Економічні механізми забезпечення міжнародної конкурентоспроможності вітчизняних підприємств харчової промисловості (на прикладі Хмельницької маслосирбази)". Дякую
1.
31
С78
Статистичний щорічник Хмельницької області за 2006рік.- Хмельницький: Хмельн. обл. управління статистики, 2007.- 435с.

2.
31
С78
Статистичний щорічник Хмельницької області за 2004 рік.- Хмельницький: Хмельн. обл. управління статистики, 2005.- 481с

3.
31
С78
Статистичний щорічник Хмельницької області за 2007рік.- Хмельницький: Хмельн. обл. управління статистики, 2008.- 432с.

4.


Ахметжанова С. Параметры конкурентоспособности пищевой продукции// Маркетинг.- 2001.- №2.- С.70-76.

5.


Бєлінська Н.С. Собівартість у ціноутворенні на молочну продукцію// Вісник Вінницького політехнічного інституту.- 2004.- №3.- С.37-41

6.


Бугайчук Т. Дослідження конкурентоспроможності продукції підприємств харчової промисловості сільськогосподарського регіону/ Т.Бугайчук, В.Устинко// Економіка та підприємництвоДержава та регіони.- 2007.- №4.- С. 24-27.

7.


Васильчак С.В. Удосконалення фінансово-кредитного механізму господарювання в сільськогосподарських підприємствах молочного напрямку// Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки.- 2005.- №3,Т.1.- С. 103-105.

8.


Глібов Р. Резерви підвищення конкурентоздатності товаровиробників молока// Економіка АПКЕкономіка АПК.- 2004.- №2.- С. 122-129

9.


Жданов В.в. Розвиток виробництва підприємств харчової промисловості/ В.в.Жданов, А.С.Стіхарева// Економіка та підприємництвоДержава та регіони.- 2006.- №2.- С. 98-101.

10.


Жихарев Ю. Стабільність і якість// Харчова і переробна промисловість.- 2003.- №6.- С.3-5.- [харчова промисловість України].

11.


Ільчук М.М. Зовнішня діяльність України на ринку молочної продукції// Економіка АПК.- 2003.- №9.- С. 90-97.

12.


Карпенко М. Конкурентоспроможність і експорт молочної продукції в Україні// Економіка АПК.- 2006.- №11.- С. 98-102.

13.


Кіщак Ю. Експортний потенціал галузі// Харчова і переробна промисловість.- 2004.- №9-10.- С.4-5

14.


Клочко В. Організаційно-економічний механізм підвищення конкурентоспроможності продукції молокопродуктового підкомплексу АПК// Економіка АПК.- 2008.- №10.- С. 129-133.

15.


Корж Н.В. Диверсифікація корпоративних об`єднань як спосіб зміцнення конкурентних позицій підприємств харчової промисловості в умовах євроінтеграції// Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки.- 2008.- №5. Т.2.- С. 279-282.

16.


Кощій О.В. Визначення та оцінка конкурентних сил на ринку молочних продуктів України// Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки.- 2008.- №2, Т.1.- С. 71-73.

17.


Кремень О.І. Оцінка рівня конкуренції в галузі: статистичний підхід (на прикладі молокопереробної промисловості)// Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки.- 2008.- №3,Т.3.- С. 200-205.

18.


Кудельський В.Е. Класифікація запасів підприємств молокопереробної промисловості// Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки.- 2007.- №6,Т.2.- С. 187-190.

19.


Кудлай В. Розвиток конкуренції на ринку молочної продукції в Україні// Економіка АПК.- 2006.- №6.- С. 110-115.

20.


Кудлай В.Г. Розвиток ринку молока і молочних продуктів в Україні// Економіка АПК.- 2003.- №9.- С. 97-102.

21.


Левчук Н. Стан виробництва, переробки та реалізації молока в Україні// Економіст.- 2003.- №10.- С. 55-57.

22.


Макаренко І.О. Сучасні механізми стабілізації діяльності підприємств харчової промисловості// Актуальні проблеми економіки.- 2006.- №2.- С. 93-100.

23.


Розвиток молочної промисловості в умовах конкуренції на ринку/ О.Мороз, Н.Карачина, Т.Халімон, С.Скуртол// Економіка АПКЕкономіка АПК.- 2007.- №7.- С. 131-138.

24.


Мороз С.В. Сучасні тенденції розвитку харчової промисловості/ С.В.Мороз, Т.П.Руда// Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки.- 2007.- №6,Т.2.- С. 105-108.

25.


Музика О.В. Організаційні фактори оптимізації логістичної моделі постачання на молокопереробних підприємствах// Вісник Вінницького політехнічного інституту.- 2007.- №2.- С. 24-28.

26.


Пляскіна А.І. Оцінка конкуренції та конкурентоспроможності суб`єктів харчової промисловості// Актуальні проблеми економіки.- 2006.- №2.- С. 52-59.

27.


Позняк С. Особливості та проблеми маркетингової стратегії розвитку харчової промисловості// Економіка України.- 2002.- №10.- С. 89-92.

28.


Присяжнюк О. Виробництво молочної продукції з урахуванням екологічних чинників// Економіка АПК.- 2007.- №2.- С. 31-35.

29.


Ревуцька Н.В. Харчова промисловість України: оцінка діючих бізнес-моделей в галузі// Актуальні проблеми економіки.- 2003.- №12.- С. 89-96.

30.


Романчукевич М. Молокопереробна галузь: інформаційне забезпечення управління асортиментною політикою підприємств// Маркетинг в Україні.- 2005.- №5.- С. 57-59.

31.


Сандул О. Економічна стратегія галузі// Харчова і переробна промисловість.- 2009.- №1.- С. 4-6.

32.


Суха І.В. Сучасний стан сировинної бази та тенденції розвитку ринку молока та молокопродуктів в Україні// Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки.- 2007.- №4,Т.2.- С. 178-180.

33.


Товста Т. Зовнішня торгівля регіону в контексті розвитку ринку харчової промисловості// Економіка та підприємництвоДержава та регіони.- 2007.- №6.- С. 174-179.

34.


Улько Є. Вплив конкурентного середовища на формування ринку молока в Харківській області// Економіка АПК.- 2007.- №4.- С. 127-132.

35.


Хареба В. Наукове забезпечення розвитку харчової і переробної промисловості України// Харчова і переробна промисловість.- 2009.- №2-3.- С. 4-7.

36.


Шмаглій О. Харчова промисловість та її розвиток// Економіка АПК.- 2006.- №8.- С. 40-47.

37. http://rada.com.ua/ukr/catalog/8273/ колективне підприємство "Хмельницька маслосирбаза"

Додатково радимо Вам звернутись до БД “Електронний каталог”на сайті НБ ХНУ- рубрика “.Економіка харчової промисловості,” “ Економіка Хмельнирцької області”.