> Формування та склад виробничих запасів на підприємствах олійно-жирової та молочної промисловості
1.Лобза І. Розрахунок приросту (убутку) запасів на підприємствах харчової промисловості// Все про бухгалтерський облікВсе про бухгалтерський облік.- 2004.- №103.- С. 29-31.
2.Сайко О. Особливості складу та класифікації виробничих запасів (на прикладі молочної промисловості)// Бухгалтерський облік і аудит.- 2003.- №9.- С. 36-40.
3.Юрчишина Л.В. Визначення сутності та класифікації виробничих запасів олійно-жирової промисловості// Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки.- 2007.- №1.- С. 101-104.
4.http://disser.com.ua/content/26948.html
Додатково радимо Вам переглянути позицію №138 Архіву виконаних довідок, а також тематичні розділи БД «Електронний каталог»: економіка харчової промисловості, запаси, облік запасів
|
|