Відповідь на запитання

Кількість запитів: 1

>>> Доброго дня, допоможіть підібрати список літератури для курсової. Тема: "Організація надання послуг харчування в туризмі". Щиро вдячний.
Фонд НБ ХНУ
1. 338.46
Л84 Лук`янов, В.О. Організація готельно-ресторанного обслуговування [Текст] : навч. посіб. / В. О. Лук`янов, Г. Б. Мунін. – 2-ге вид., перероб. і допов. – Київ : Кондор, 2014. – 338 с.

2.
Присакар, І. Управління закладами ресторанного господарства: автоматизація бізнес-процесів [Текст] / І. Присакар // Вісник Київського національного торговельно-економічного університету. – 2015. – №3,Т.1. – С. 60-77.

3.
Лысенко, Н. Шведская линия в отеле: накормить гостя за 30 минут [Текст] / Н. Лысенко // Академия гостеприимства. – 2015. – №3-4. – С. 32-39.

4. 338.46
К56 Ковешніков, В.С. Організація готельно-ресторанної справи [Текст] : навч. посіб. / В. С. Ковешніков, М. П. Мальська, Х. Й. Роглєв. – Київ : Кондор, 2015. – 752 с.

5. 338.48
К88 Кудла, Н.Є. Управління якістю в туризмі [Текст] : підручник / Н. Є. Кудла. – Київ : ЦУЛ, 2015. – 328 с.

6.
Палійчук, Є.С. Шляхи підвищення ефективності діяльності підприємств організації харчування [Текст] / Є. С. Палійчук, І. В. Павлик // Інвестиції : практика та досвід. – 2016. – №10. – С. 26-29.

7. 64
Т38 Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. / П. П. Павленкова, Л. М. Тележенко, І. Р. Біленька, Н. А. Дзюба. – Херсон : ОЛДІ-ПЛЮ, 2016. – 312 с.

8. 338
А43 Стецюк, Я.О. Інноваційні технології у сфері готельно-ресторанного бізнесу [Текст] / Я. О. Стецюк, А. Г. Черномазюк // Актуальні проблеми економіки в умовах глобальних викликів. – 2015. – Вип.10. – С. 19-20.

9.
Валовий, А. Стандарти як безпека бізнесу [Текст] : [ресторанний бізнес] / А. Валовий // Академия гостеприимства. – 2018. – №6. – С. 20-25.

10.
Мусатов, А. Контроль качества в ресторане [Текст] / А. Мусатов // Ресторатор. – 2018. – №12. – С. 44-46.

11.
Антошкова, Н.А. Клієнтоорієнтований сервіс як пріоритетний споживчий запит споживачів підприємства ресторанного господарства у XXI столітті [Текст] / Н. А. Антошкова // Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки. – 2019. – №6. – С. 14- 18.

12.
Гарасимлюк, М.В. Шляхи підвищення ефективності управління персоналом підприємства ресторанного господарства [Текст] / М. В. Гарасимлюк, О. Ю. Даців // Вісник Хмельницького національного університету. Економічніі науки. – 2021. – №5, Т1. – С. 47-51.


Фонд Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського
1. Ткачук В. В.
Впровадження системи НАССР як імператива забезпечення безпечності харчових продуктів [Електронний ресурс] / В. В. Ткачук, О. Ю. Речун, В. О. Турик // Товарознавчий вісник. - 2015. - Вип. 8. - С. 234-241. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2015_8_35
2. Лояк Л. М.
Фактори формування економічної безпеки підприємств харчової промисловості туристичного регіону [Електронний ресурс] / Л. М. Лояк // Науковий вісник Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Серія : Економіка та управління в нафтовій і газовій промисловості. - 2018. - № 1. - С. 53-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvifnunge_2018_1_7
3. Рябєв А. А.
Розвиток інклюзивного туризму на прикладі організації харчування в готелях та аналогічних засобах розміщення [Електронний ресурс] / А. А. Рябєв, Л. М. Крайнюк, І. Б. Андренко // Бізнес Інформ. - 2019. - № 4. - С. 221-227. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2019_4_31
4. Малков Д. І.
Прогнозування розвитку туристичного та харчового бізнесу України та Польщі [Електронний ресурс] / Д. І. Малков // Бізнес Інформ. - 2019. - № 9. - С. 152-160. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2019_9_23
5. Захарчин Р. М.
Потенціал сучасних трендів харчування та регіональних брендів харчових продуктів у розвитку вітчизняної туристичної індустрії [Електронний ресурс] / Р. М. Захарчин // Причорноморські економічні студії. - 2020. - Вип. 50(2). - С. 19-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bses_2020_50(2)__5
6. Чуйко А. М.
Проблема здорового харчування в туристичній галузі [Електронний ресурс] / А. М. Чуйко, Є. К. Буточкіна // Вісник Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. Серія : Міжнародні відносини. Економіка. Країнознавство. Туризм. - 2018. - Вип. 7. - С. 150-155. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VKhMv_2018_7_24
7. Бєляєва С. С.
Сучасні тенденції забезпечення якісним харчуванням активних туристів [Електронний ресурс] / С. С. Бєляєва, О. А. Старинець, І. В. Герман // Соціально-економічні проблеми сучасного періоду України. - 2022. - Вип. 1. - С. 16-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sepspu_2022_1_5

Додатково радимо Вам звернутись до БД “Електронна бібліотека” на сайті НБ ХНУ (http://lib.khnu.km.ua/asp/php_f/p1age_lib.php) - галузь знань «Сфера гостинності. Туризм»