НАУКОВА БІБЛІОТЕКА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

NATO: український вибір

 

   Для покращення поінформованості громадян про співпрацю України і НАТО, представник Хмельницької територіальної організації партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" керівник секретаріату Валентин Соколюк подарував науковій бібліотеці Хмельницького національного університету книгу "NATO: український вибір".
   Це інформаційно-довідкове видання розраховане на широке коло читачів. Адже з огляду на результати соціологічних досліджень 36% опитаних громадян України вважають, що вони мало поінформовані про діяльність організації, а 16% вважають, що взагалі не поінформовані про Альянс.
   Книга складається із шести розділів, в яких пояснюються причини створення НАТО, принцип колективної оборони НАТО. Є відповіді на запитання, чи є НАТО агресивним блоком і що таке стандарти НАТО.
   Всі розділи видання дають відповіді на 42 актуальних та вагомих питання, які є або найбільш складними, або викривленими так званими "міфами про НАТО". ЗМІСТ КНИГИ
   Сподіваємося, що ця книга зможе не тільки надати корисну інформацію прихильникам вступу України до НАТО, а й змінити думку щодо Альянсу тих, хто поки що вагається у своєму виборі.
   Книга "NATO: український вибір" представлена на книжковій виставці "Євроатлантична інтеграція України. Партнерство заради миру", яка експонується у читальному залі 7-го поверху університетської книгозбірні.