НАУКОВА БІБЛІОТЕКА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ




   В читальному залі (7 поверх) розгорнуто книжкову виставку "Душа тисячоліть шукає себе в слові", на якій представлено краєзнaвчу літературу з фондів університетської книгозбірні.
   Краєзнавча книга є одним їз основних джерел вивчення місцевої історії, тому завжди користується надзвичайно великою популярністю серед наших читачів: науковців, краєзнавців, викладачів та студентів.
   Відкриває експозицію виставки розділ "Історія", який містить видання, присвячені минувшині нашого краю від найдавніших часів і до сьогодення. Викликають захоплення книги "Нариси історії Поділля", "Подільська старовина", "Вулиці Хмельницького" / C.Єсюнін/, "Поділля: із глибини віків у сьогодення", "Описи Подільської губернії (1810 та 1819 рр.) /упоряд. Ю.С.Земський та В.В. Дячок/, "Поділля та Південно-Східна Волинь у перші роки радянської влади (у документах та матеріалах)" / упоряд. М.П.Олійник/ та ін.
   До уваги відвідувачів виставки пропонуються і книги про справжніх патріотів, громадсько-політичних та культурно-просвітницьких діячів нашого народу: "Подільської землі сини", "Я спасення шукав для народу"/В.Прокопчук/, "З подільського кореня" /М.Кульбовський/, "Культура Хмельниччини" /П.Слободянюк/ та інші.
   Туристичну привабливість регіону та окремих населених пунктів області розкривають книги розділу "Туризм", зокрема: "Кам'янець — Подільський" /О. Завальнюк/, "Путівник. Хмельницька область", "Меджибіж та його скарби" /М. Пінчак/ , "Хмельниччина справжня" та ін.
   Запрошуємо ознайомитися з матеріалами виставки. Виставка діє до 30 квітня.