Порядок подання повідомлень про захист дисертацій
Вконтакте Facebook Twitter Feed Надіслати новину
переглядiв - 220
| 19.06.2014

Днями в Хмельницькій обласній раді відбулися урочистості, присвячені підбиттю підсумків обласного конкурсу науково-дослідних робіт у технічній і гуманітарній галузях. В урочистому нагородженні переможців конкурсу взяли участь заступники голови Хмельницької обласної ради Віктор Адамський та Ігор Хитрук, а також науковці та викладачі провідних ВНЗ області.

Науковці Хмельницького національного університету постійно беруть активну участь у науковому житті міста та області, не став винятком і цей рік. До участі у X Ювілейному обласному конкурсі науково-дослідних робіт науковці Хмельницького національного університету подали 11 наукових доробків, загалом же на конкурсі було представлено 23 наукові роботи.

У рамках конкурсу усі роботи були представлені в п’яти номінаціях: Фундаментальні науково-дослідні роботи, Прикладні науково-дослідні роботи, Підручники та монографії, Наукові розробки молодих вчених, Гуманітарні науково-дослідні роботи. Оцінювались науково-дослідні роботи за такими критеріями, як актуальність проблеми, наукова новизна та обґрунтованість підбору і методів дослідження, наукова цінність і новизна одержаних результатів, практична цінність результатів для області та України, економічний ефект від впровадження, очікуваний економічний ефект для області.

У результаті проведеної оцінки науково-дослідних робіт науковці ХНУ отримали перемогу в таких номінаціях: «Фундаментальні НДР» (перше, друге та третє місце), «Прикладні НДР» (друге місце), «Підручники та монографії» ( перше та друге місце), «Наукові розробки молодих вчених» (перше місце).

Усі переможці конкурсу нагороджені дипломами Хмельницької обласної ради та грошовими преміями.

Дякуємо нашим науковцям за гідне представлення Хмельницького національного університету на обласному рівні та бажаємо натхнення, творчих здобутків і нових грандіозних звершень!

За матеріалами: Відділ зв’язків з громадськістю ХНУ