Пройшли перепідготовку, отримали сертифікати

    У Хмельницькому національному університеті відбулася урочиста церемонія чергового випуску слухачів Хмель-ницького центру перепідготовки та соціальної адаптації військовослужбовців за програмою НАТО "Партнерство заради миру" та вручення свідоцтв і сертифікатів 28 етапу п'ятнадцяти випускникам за спеціальністю "Маркетинг" та двом десяткам військовослужбовців, які пройшли навчання за фахом "Апаратура радіозв'язку, радіомовлення і телебачення".
   Представник регіонального медіа-центру Міноборони України підполковник Андрій Агєєв розповів, що участь в урочистостях взяли менеджер програми НАТО-Україна з перепідготовки військовослужбовців Крістофер Штаудт, ректор університету Микола Скиба, головний спеціаліст відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи обласної державної адміністрації Сергій Ніколайчук, завідуючий відділу з питань оборонно-мобілізаційної роботи Хмельницької міської ради Мечислав Грижбовський та інші поважні гості.
   Як інформує військовий журналіст, через місяць планується розпочати 29 етап перепідготовки вояків. Наразі вже подано близько трьох десятків заяв на навчання. Слухачі чергових курсів матимуть можливість не лише підвищити рівень професійної кваліфікації, здобути знання і новий фах за спеціальностями, які сьогодні потрібні на ринку праці, але і отримати допомогу у працевлаштуванні.
Василь ДОБРОВОЛЬСЬКИЙ