СПАРТАКІАДА

Змагалися баскетболісти

Завершилися дві спартакіади з баскетболу на першість міста серед студентів ВНЗ І—IV рівнів акредитації та ПТУ, які відбувалися паралельно в різних спортивних залах міста.

Змагання серед студентів ВНЗ проходили 19-21 лютого у спорткомплексі Хмельницького національного університету. Були представлені вісім команд, по чотири жіночих та чоловічих, які змагалися між собою за кубки та медалі міського спорткомітету. Серед хлопців упевнену перемогу та лідерство своєму навчальному закладу принесли студенти університету управління та права. За друге місце поборолися студенти ХНУ та курсанти НАДПСУ. Гра велася на рівних і переможець визначився лише в останню хвилину. З рахунком 57:56 курсанти поступилися лише одним очком своїм суперникам, які посіли друге місце, а вони відповідно третє. Серед дівчат першими стали студентки ХНУ, друге місце вибороли представниці Хмельницького економічного університету. Третє і четверте місця відповідно розділили між собою баскетболістки гуманітарно-педагогічної академії та університету управління та права. Кращими гравцями стали Альберт Сіроцінський, Денис Повознюк та Вадим Галкін.

У змаганнях серед команд професійних училищ взяли участь сім збірних, серед яких було п'ять юнацьких та лише дві дівочі команди. Серед юнаків перше місце здобули студенти ПТУ №11, друге — ПТУ №9 і третє збірна ВПУ №25. Оскільки дівочих команди було лише дві, вони і розділили між собою два місця: перше — збірна ПТУ №8, друге — команда ВПУ №25.

Ольга Цимбалюк