Тепле свято в лютневий мороз

День Святого Валентина — свято усіх закоханих, день, наповнений щасливим коханням, ніжним зізнанням та романтичними пригодами...

Не обминуло це свято і Хмельницький національний університет. 10 лютого для всіх закоханих і тих, хто шукає свою половинку, в актовій залі ХНУ було організовано акцію "Протяг" за сприяння генерального спонсора — оператора мобільного зв'язку UMC, а також мережі супермаркетів в м. Хмельницькому "Дуглас" та піцерії "МакСмак". Акція передбачала проведення рок-концерту за участю рок-гуртів із м. Києва та Кам'янця-Подільського. Під час концерту проводилися конкурси з глядачами, переможці отримували призи. Схоже, на концерт прийшли справжні прихильники року, адже учасники рок-гуртів "Небо прямо", "Без голови" та "Державний стандарт" отримували шквали аплодисментів. Після концерту глядачі були переповнені емоціями, що не могло не порадувати організаторів акції: Юрія Решетнікова та Володимира Муляра — учасників рок-гурту "П'ятий корпус". Адже хлопці зайнялись відродженням рок-руху в Україні. Тож успіхів їм та творчої наснаги.

А 14 лютого в університеті спільно з НАДПСУ проводилась молодіжна програма "Кохання з першого погляду, організована центром культури ХНУ. І знову ж активно залучалися глядачі, які, беручи участь у конкурсах, теж намагалися відшукати свої половинки. Усі учасники програми отримали в якості призу романтичні вечері у барах нашого і міста. А головним призом (для ідеальної пари) стала путівка в Карпати, надана студентським профкомом. Заключною частиною програми була дискотека, де знову ж таки, молоді люди • мали можливість знайомитись і спілкуватись.

І.ПЕЛИПЯК, спеціалісті відділу зв'язків з громадськістю ХНУ